Clauză de reziliere uriașă pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray + ce salariu va încasa jucătorul

1 lună in urmă 20

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

La scurt timp de la semnarea contractului, Giovanni Becali, consilierul firmei care a intermediat mutarea, a dezvăluit că Galatasaray a inclus în angajamentul lui Olimpiu Moruțan o clauză de reziliere mare, de 25 de milioane de euro.

Clauza de reziliere din contractul lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray

S-a semnat, oficial va fi mai târziu. Jucătorul a semnat. Totul a fost pus la punct. Cât câștigă jucătorul nu vă pot spune că e confidențial.

Totul e făcut. A semnat pe cinci ani, asta vă pot spune. Are clauză de 25 de milioane de euro”, a declarat Giovanni Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Galatasaray va plăti, cu tot cu bonusuri de performanță, care au șanse mari să fie atinse, având în vedere că e vorba despre calificarea în grupele Champions sau Europa League, pe care e aproape să le atingă acum, și despre bifarea a 10 meciuri jucate de Olimpiu Moruțan, 5.7 milioane de euro către FCSB pentru transferul mijlocașului ofensiv român.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Formația antrenată de Fatih Terim, unde joacă și Alexandru Cicâldău, e în play-off-ul de Europa League, unde a remizat, scor 1-1, cu Randers, din Danemarca, în manșa tur.

Ce salariu va avea Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Dacă Giovanni Becali nu a dorit să dezvăluie salariul lui Olimpiu Moruțan, a făcut-o Gigi Becali, cu o zi în urmă.

Copenhaga îi dădea 450.000 salariu și ăștia îi dau 800.000, salariu dublu. Ajunge, cu bonusuri, la un milion sau 1,2 milioane de euro Moruțan. Am zis vreo minciună?

Tot ce este adevăr și tot ce este normal să știe lumea! Cine face afaceri, să știe de la început. Faci afaceri cu Becali, să fie la lumina zilei! Ce, furăm ceva de la cineva?”, a anunțat Gigi Becali, marți, la Liga Digisport.

Etichete: galatasaray , giovanni becali , olimpiu morutan , transfer olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă