"Clauza de reziliere a lui Florin Tănase este exagerată!" Căpitanul FCSB-ului, condamnat să rămână în Liga 1

2 săptămâni in urmă 13

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Clubul FCSB nu este de acord să-l lase pe Florin Tănase să plece, însă nu se poate împotrivi dacă un club va plăti 3 milioane de euro, clauza de reziliere a angajamentului semnat în vară.

Dorinel Munteanu crede că 3 milioane de euro este o sumă prea mare pentru Florin Tănase

Dorinel Munteanu, fost jucător la Steaua, e de părere că Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, are o clauză de reziliere prea mare și acest fapt face ca transferul său să fie greu de realizat.

"Este greu să plece Tănase, trebuie să aibă și imagine, reclamă, cum se zice. Foarte mulți jucători care au părăsit România în ultimii ani, nu au confirmat. Tănase este un jucător bun, dar prețul cred că este exagerat.

Fotbaliștii noștri nu sunt pregătiți foarte bine, din toate punctele de vedere. Degeaba muncim noi tehnic sau tactic, de exemplu, nu este suficient pentru ceea ce se cere la nivel superior", a spus Dorinel Munteanu, conform Playsport.

Gigi Becali nu vrea să-l vândă pe Florin Tănase: ”E piesa principală, îmi ține echipa”

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Majoritatea cluburilor se orientează către fotbalişti care nu costă atât şi cu atât mai puţin către cei care provin dintr-un fotbal neperformant, iar Florin Tănase pare ”condamnat” să evolueze la FCSB cel puțin până la finalul sezonului, spre bucuria lui Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor susține răspicat că nu-și dorește să renunțe la serviciile căpitanului său, însă va fi ”legat de mâini și de picioare” în cazul în care o echipă va achita clauza de reziliere a jucătorului.

Tănase are o clauză de 3 milioane. Eu, după mine, nu l-aș da, nu vreau să-l vând. E piesa principală la ora asta. El e jucătorul cu cea mai mare experiență, dă goluri, îmi ține echipa.

Dar nu pot să-l țin dacă cineva 3 milioane, are clauză. Bagă banii în cont și pleacă. Pleacă pentru că are clauza aia, nu depinde de mine, dar eu nu vreau să-l dau. Uite, că Dumnezeu mi-a ajutat, nu l-am dat”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Florin Tănase, golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut și cel mai bun marcator al FCSB-ului din această campanie

Florin Tănase a sperat să prindă un transfer și în vară, când venea după cel mai bun sezon din cariera sa, cu 24 de goluri marcate în Liga 1 și titlul de golgheter al competiției câștigat.

Căpitanul de 27 de ani al formației bucureștene a continuat evoluțiile bune și în această stagiune, în care a înscris de nouă ori în cele 17 meciuri de Liga 1 jucate și este cel mai bun marcator al FCSB-ului și al treilea al competiției, după Jefte Betancor, de la Farul, cu 11 goluri, și Andrei Ivan, fotbalistul Universității Craiova, cu 10 goluri, deși nu este atacant.

Etichete: steaua , transfer , dorinel munteanu , clauza de reziliere , pret , florin tanase , fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă