Claudiu Târziu, co-președintele AUR: Ne-au contactat și PSD și PNL

2 luni in urmă 14

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost deja contactată atât de PSD, cât și de PNL, după alegerile parlamentare de duminică - a declarat la RFI co-președintele AUR Claudiu Târziu. Acesta declară pe de altă parte că formațiunea sa, care a reușit să intre în Parlament cu un scor surprinzător pentru mulți, nu este fascistă, așa cum a fost acuzată de unii analiști.

Viitorul senator de București mai afirmă că AUR nu este un partid anti-mască, în ciuda faptului că a organizat un protest de stradă împotriva măștii obligatorii.

„AUR a reușit să capteze atenția și votul unor mase de români foarte nemulțumite și care de-a lungul timpului au fost umilite, înșelate și batjocorite atât de presă, cât și de politicieni. Mă refer aici la o bună parte dintre cei care au votat la referendumul pentru familie, în favoarea acestui referendum, în 2018 și la cei care au militat pentru tot ce înseamnă suveranism, identitatea națională, prezența României demnă în lume, români care au fost ignorați, când nu înjurați, când nu făcuți extremiști”, a spus Claudiu Târziu la RFI.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă