Claudiu Târziu, co-președintele AUR: Diana Șoșoacă nu se poate integra într-o echipă, are o stilistică incompatibilă cu noi. Să nu exagerăm aportul doamnei în mica izbândă obținută de AUR

1 lună in urmă 1

Claudiu Târziu, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat, miercuri seară, la B1TV, că Diana Șoșoacă ”nu se poate integra într-o echipă” și că are ”o stilistică incompatibilă” cu partidul din care a făcut parte.

Târziu susține că episodul de miercuri, atunci când Dianei Șoșoacă i-a fost tăiat microfonul în Parlament pentru că a depășit timpul alocat, ”a umplut paharul”.

Fondatorul AUR a transmis ”să nu fie exagerat aportul Dianei Șoșoacă la mica izbândă a partidului”:

”Am încercat să o determinăm să se adapteze la stilistica AUR, dar se pare că există o incompatibilitate. Evenimentul de astăzi a umplut paharul. Doamna Șoșoacă nu a înțeles că fiecărui parlamentar îi este atribuit un anumit număr de minute pentru declarație. A continuat deși depășise foarte, foarte mult timpul alocat (…) S-a întâmplat că domnul Lavric a rugat-o să meargă la locul său după ce i se tăiase microfonul, iar ea a continuat să vocifereze. Este un episod pe care nu trebuie să îl tratăm cu mai mult importanță decât are. E un episod care s-a adăugat la multe altele. Doamna Șoșoacă nu se poate integra într-o echipă, am încercat. Să nu exagerăm aportul doamnei Șoșoacă în mica izbândă pe care a obținut-o AUR. Nu este factorul determinant al victoriei AUR. Nu avea o notorietate atât de mare încât să fie decisivă în rezultat obținut de AUR. A avut aportul ei, sigur, dar să păstrăm proporțiile. Foarte mulți membri AUR au muncit pe brânci”, a transmis Claudiu Târziu, miercuri seară, la B1TV.

sursa foto: Captură Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă