Claudiu Târziu, AUR: „Am mers la Cotroceni din respect pentru instituția prezidențială. Nu ținem cont de cel care vremelnic ocupă acest loc”

4 zile in urmă 10

Geroge Simion și Claudiu Târziu la consultările de la Cotroceni. Foto/Administrația Prezidențială Geroge Simion și Claudiu Târziu la consultările de la Cotroceni. Foto/Administrația Prezidențială

Claudiu Târziu, co-președinte AUR, a declarat, după ieșirea de la consultările cu președintele Klaus Iohannis de la Cotroceni că s-au dus acolo din respect pentru instituția prezidențială, nu neapărat pentru „cel care vremelnic ocupă această poziție”.

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 13:54

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

„Am mers la Cotroceni pentru că respectăm instituția prezidențială și nu tinem cont de ocupantul vremelnic al acestui palat. Am mers fără iluzia că am putea influența antiplolitica lui Iohannis. Dar folosim prilejul să transmitem 2 mesaje care reflectă îngrijorarea poporului și, mai ales, dihonia care s-a instalat în popor, din cauza lui Iohannis, care ar trebuit să fie mediator. I-am spus președintelui că societatea românească e divizată pe tema certificatelor de vaccinare și că acest document de segregare încalcă drepturile românilor. El nu poate fi instituit fără consultarea românilor, atâta timp cât există o puternică opoziție a poporului pe această temă arzătoare. Și ca să se convingă de acesr lucru, ar putea organiza un referendum pe tema certifiatelor, ca să înțeleagă politicienii împotriva cui ar vota, dacă votează aprobarea acestui certificat”, a declarat co-președintele AUR, Claudiu Târziu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă