Claudiu Niculescu nu mai e invincibil. Concordia Chiajna a pierdut primul meci de la venirea sa, cu CSM Reșița, după opt rezultate pozitive: ”Nu știu cine face programările și cum le face. Am avut al treilea joc în șase zile”

3 săptămâni in urmă 14

A venit și prima înfrângere pentru Claudiu Niculescu, din postura de antrenor al Concordiei Chiajna. Eșecul a fost înregistrat în etapa a 4-a a play-out-ului, în deplasarea cu CSM Reșița, scor 0-2. Niculescu chiar a remarcat acest aspect la final, la interviuri.

”Principalul” ar fi vrut să stea liniștit pe finalul ultimelor meciuri ale sezonului, venind cu gândul victoriei la Reșița. Un succes ar fi ajutat Concordia Chiajna să se salveze matematic de la retrogradare, să fie sigură că termină chiar și peste locul de baraj, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Claudiu Niculescu nu mai e invincibil. Concordia Chiajna a pierdut primul meci de la venirea sa, cu CSM Reșița, după opt rezultate pozitive: ”Nu știu cine face programările și cum le face. Am avut al treilea joc în șase zile” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă