Claudiu Năsui: „Punem capăt concursurilor aranjate la stat, cel puțin la Ministerul Economiei”

2 luni in urmă 39

Claudiu Năsui - ministrul Economiei Claudiu Năsui - ministrul Economiei

Claudiu Năsui - ministrul Economiei spune că au fost lansate procedurile de concurs pentru posturi de conducere și de execuție în cadrul ministerului pe care îl conduce. Acesta menționează că Ministerul Economiei este al doilea minister care a decis să implementeze aplicația care elimină orice suspiciune de intervenție ilegală în alegerea subiectelor de concurs.

VINERI, 13 AUGUST 2021, 18:51

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Astăzi, au fost lansate procedurile de concurs pentru posturi de conducere și de execuție în cadrul ministerului. Avem nevoie de profesioniști, de oameni care își doresc să contribuie la eficientizarea statului și la slujirea contribuabilului.

Tot astăzi, împreună cu Liviu Mălureanu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, am semnat un acord prin care ministerul va putea folosi aplicația care elimină orice suspiciune de intervenție ilegală în alegerea subiectelor de concurs.

Punem capăt concursurilor aranjate la stat, cel puțin la ministerul economiei. Deocamdată aplicația nu este obligatorie. Așa că fiecare minister alege dacă să o folosească sau nu. Ministerul economiei este al doilea minister care a decis să o implementeze. Sper ca la un moment dat să fie obligatorie în toate instituțiile statului, tocmai ca să punem capăt concursurilor aranjate.

Statul are nevoie de reformă și aceasta trebuie să înceapă acum.

Continuăm #RevolutiaBuneiGuvernari.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă