Claudiu Năsui, luat în vizor de PSD! Marcel Ciolacu, anunț despre moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei

1 lună in urmă 1

Marcel Ciolacu, președintele PSDMarcel Ciolacu, președintele PSD

Marcel Ciolacu a anunțat, luni, că PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. 

LUNI, 08 MARTIE 2021, 12:43

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

PSD va depune, în această săptămână, la Senat, o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, a declarat luni preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, după ședința Biroului Permanent Național al PSD.

„Am decis în cadrul Biroului Politic Naţional să depunem în această săptămână la Senat moţiunea împotriva ministrului Năsui, aşa cum am anunţat.

Motivele: blocarea măsurii 3, fonduri europene, 478 de milioane de euro în acest moment blocate din cauza faptului că domnul ministru a găsit de cuviinţă să îşi facă un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor.

Categoric, nu s-ar putea iniția vânzarea companiilor românești în perioada de pandemie, lucru total neadecvat ca stat în UE, celealte state blocând vânzarea de acțiuni, ca Germania.

Decizia de a nu se mai promova exporturile românești în afara țării mi se pare o decizie incorectă față de companiile și produsele românești", a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, din Kiseleff.

Aceasta este a doua moțiune simplă depusă de PSD în actuala sesiune parlamentară. În urmă cu aproape o lună, social-democrații au depus în moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Moțiunea nu a trecut însă de deputați, pe 17 februarie, fiind respinsă cu 161 de voturi împotrivă și 140 de voturi pentru.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă