Claudiu Năsui, după întâlnirea de la Cotroceni: Klaus Iohannis ne-a asigurat că ne va susține proiectele

1 lună in urmă 1


Ministrul economiei, Claudiu Năsui, a declarat că președintele Klaus Iohannis le-a cerut miniștrilor USR PLUS să spună care sunt sunt prioritățile și ce au găsit în ministere, informează G4media.


Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire de lucru la Palatul Cotroceni cu premierul Cîţu şi cu cei şase miniştri ai USR PLUS. Claudiu Năsui a spus care au fost principalele teme de discuţie. "Să-i spunem priotățile noastre, să-i spunem ce am găsit în ministere și cum ni se par primele zile. Pentru mine este a noua zi de ministeriat", a spus Claudiu Năsui la Antena 3, conform sursei citate.


Ministrul economiei a adăugat că președintele Iohannis i-a asigurat pe miniștrii prezenți că le va susține proiectele.


"După ce am prezentat proiectele, m-a asigurat de susținerea sa pentru ele. Într-adevăr sunt proiecte de reformă, sunt proiecte îndrăznețe. E important să existe această colaborare instituțională și să avem coerență pe tot planul. Acum depinde de Guvern, și de noi toți, să reușim să ducem la bun sfârșit acele planuri", a spus Năsui.


De asemenea, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ciprian Teleman, spune că preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, miniştrilor USR PLUS să îşi "asume curajos reforme".


"După amiază, alături de prim-ministrul Florin Cîţu şi vicepremierul Dan Barna, am participat însoţit de colegii mei, miniştri din USR PLUS, la o întâlnire cu preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. Am vorbit împreună despre priorităţile miniştrilor USR PLUS, iar preşedintele ne-a îndemnat să ne asumăm curajos reforme. Şi vom face acest lucru! Mai mult, nu doar că ne vom susţine unul pe celălalt pentru îndeplinirea obiectivelor pe care coaliţia de guvernare şi le-a propus, dar ne bucurăm şi de sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis", a scris Teleman, pe pagina sa de Facebook.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă