Claudiu Năsui dă verdictul: Demiterea lui Vlad Voiculescu, o victoriei a mafiei din Sănătate! A câştigat din nou

3 săptămâni in urmă 112

Claudiu Năsui dă verdictul. Acesta spune că momentul care a dus la această decizie a fost cel în care a publicat toate datele despre centrele de vaccinare.

„Înainte să îl judecăm pe Vlad pentru «lipsa de comunicare», haideți să vedem ce a declanșat linșajul mediatic, și aici nu acuz media, ci pe cei din afara lor, care găsesc în televizor o tribună de la care își promovează interesele. Momentul zero a fost transparentizarea punctelor de vaccinare. Acelea la care aveau acces doar conectații și familiile lor. Justiția a zis deja că inițiații au sărit peste rând. Bătându-și joc de toți românii. De oamenii care au înțeles perfect că trebuie să se vaccineze, vor să se vaccineze și nu au unde”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Acesta spune că Voiculescu a fost înlăturat și pentru că pregătea „concursuri pe bune pentru CNAS (o instituție a statului român mai bogată decât majoritatea ministerelor)”. „Mafia din sănătate a câștigat și azi. A câștigat pe linie toate luptele, nu ne mirăm.

Citeşte şi: Florin Cîţu, după demiterea lui Voiculescu: Această coaliţie s-a constituit în urma votului românilor, nu în jurul unor persoane

Presiunea infernală la care a fost supus Vlad Voiculescu a fost făcută de acest sistem, care, vă zic din proprie experiență, se urcă pe cadavre să rămână mufat la banii din taxele și impozitele plătite de fiecare om care lucrează în România. Bani ai nimănui, bani dați sub semnături din acest sistem grotesc”, consideră Claudiu Năsui. În final, Năsui îl numește pe Vlad Voiculescu o victimă a celor care se opun reformei și afirmă că cei care vor pierde în cele din urmă sunt cetățenii. „Doamnelor și domnilor, votanți ai coaliției sau nu, este de neînchipuit cât de greu e să faci reformă în acest stat. Vlad a încercat și, din păcate, s-a văzut în scurtă vreme înlăturat.

Citeşte şi: Ludovic Orban anunţă că PNL va continua să-l susţină pe Florin Cîţu în funcţia de premier, după ce USR-PLUS i-a retras sprijinul politic

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă