Claudiu Năsui atacă noul proiect al lui Klaus Iohannis: Copiii sunt în risc de sărăcie, el le face educație climatică

1 săptămână in urmă 8

Președintele Klaus Iohannis Președintele Klaus Iohannis

Deputatul USR Claudiu Năsui l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis, la scurt timp după ce acesta a lansat în dezbatere publică strategia națională pentru educația climatică. Rareori clasa conducătoare "a fost mai decuplată de la realitate" decât în prezent, a afirmat politicianul din partidul condus de Dacian Cioloș.

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 12:36

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

"Deși unul din doi copii este în risc de sărăcie și excluziune socială, prioritatea domnului Iohannis este ca ei să facă ore despre schimbările climatice. Firește, după pregătirea unei întregi strategii cu privire la asta.

Pentru privilegiații politici ai sistemului, de fapt, asta contează, rapoartele și strategiile naționale. În asta își măsoară succesul în România lor educată. Pentru ei contează că au pregătit o strategie și introduc educația climatică în școli, nu faptul că aproape jumătate dintre copiii din școlile de stat românești sunt conduși spre analfabetism funcțional", a scris Năsui, pe Facebook.

"Anul acesta guvernul ar fi putut scădea taxele pe muncă, ca să aducă acei părinți plecați înapoi acasă. Dar prioritățile domnului Iohannis au fost altele, este urgentă strategia națională pentru educația climatică", a mai afirmat politicianul. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă