Claudiu Năsui, acuzații grave la legea care îi afectează pe toți românii: „A fost făcută pe genunchi și cu multă rea credință” VIDEO

3 săptămâni in urmă 20

Foto arhivă Inquam. Claudiu Năsui, acuzații la legea compensării facturilor Foto arhivă Inquam. Claudiu Năsui, acuzații la legea compensării facturilor

Legea plafonării și compensării facturilor de energie a fost făcută pe genunchi și cu multă rea credință. Acuzația a fost făcută în exclusivitate la Realitatea PLUS de Claudiu Năsui.

MIERCURI, 05 IANUARIE 2022, 12:39

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Fostul ministru al Economiei crede că urmează o perioadă grea pentru români pentru că prețurile la energie vor crește. El este de părere că o soluție ar fi reducerea taxelor din prețul de energie. 

„Legea a fost făcută pe genunchi și cu multă rea credință. Inițial, ministrul Virgil Popescu venise cu o idee arhicomplicată de compensare, în care statul îți ia cu o mână și îți dă cu alta. În loc ca Parlamentul să respingă acea propunere și să facă doar plafonarea, care măcar ar fi fost mai simplă, au negociat să păstreze componența ultrabirocratică a PNL, a domnului Virigil Popescu și să adauge peste ea și cealalta a PSD. Din păcate, viitorul care se întrevede este sumbru. Prețurile vor continua să crească. Ce trebuie făcut este să reducem aceste taxe pe care statul le ia din prețul energiei”, a declarat Claudiu Năsui în emisiunea „Newsroom”. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă