Claudiu Keșeru nu înțelege ce se întâmplă cu FCSB când conduce: „O relaxare inexplicabilă! Am cedat mijlocul terenului și a venit pedeapsa!”

3 săptămâni in urmă 21

Claudiu Keșeru a recunoscut că FCSB s-a relaxat prematur în meciul cu Academica Clinceni, formație pe care a învins-o cu emoții, 3-2, cu toate că în minutul 10 conduce deja cu 2-0.

Noul căpitan al lui FCSB a deschis scorul pe Arena Națională, apoi Paulo Vinicius a făcut imediat 2-0 și părea că lucrurile se îndreaptă spre un scor fluviu. Bucureștenii nu au mai marcat, însă, decât o dată până la fluierul de final, pe când ilfovenii au punctat în fiecare final de repriză.

Claudiu Keșeru spune că echipa se relaxează inexplicabil după ce preia conducerea, făcând referire și la meciul de cupă cu CS Hunedoara, unde s-a văzut egalată după ce a avut 3-0.

Claudiu Keșeru, noul căpitan al lui FCSB: „O onoare! M-am simțit deosebit!”

Lui Claudiu Keșeru i-a fost încredințată banderola de căpitan al lui FCSB la meciul cu Academica Clinceni, atacantul fiind impresionat de gestul făcut de antrenorul Edi Iordănescu. „E o onoare, m-am simțit deosebit! Mă bucur că la primul meci în care am fost căpitan am câștigat. A fost decizia antrenorului să îmi dea banderola”, a declarat Claudiu Keșeru la finalul jocului.

Atacantul a recunoscut că nu înțelege de ce apar momentele de relaxare în jocul lui FCSB în momentele când conduce pe tabela de marcaj. „Mă încearcă sentimente contradictorii. Au fost perioade de joc foarte-foarte bune, și aici mă refer la primele 20-25 de minute, când am controlat meciul. Apoi, parcă am cedat deliberat mijlocul terenului și a venit pedeapsa. Au fost lucruri foarte bune și în același timp o relaxare inexplicabilă! Există foarte mult potențial, avem material pe care se poate construi”, a spus Keșeru.

Fotbalistul lui FCSB a menționat că va fi mulțumit în momentul în care echipa se va retrage deliberat pentru a își conserva avansul de pe tabelă, dar nu va mai primi gol.

The post Claudiu Keșeru nu înțelege ce se întâmplă cu FCSB când conduce: „O relaxare inexplicabilă! Am cedat mijlocul terenului și a venit pedeapsa!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă