Claudiu Keșeru, noul „client” al lui Gigi Becali. „Am zis că e cel mai bun, dar acum am constatat că nu știu ce se întâmplă cu el!”

1 săptămână in urmă 18

Claudiu Keșeru (34 de ani), fotbalistul care a venit la FCSB în pauza vara anului 2021, este noul client al lui Gigi Becali.

După ce în nenumărate rânduri l-a desființat pe Constantin Budescu, Gigi Becali a ținut să îl taxeze și pe Claudiu Keșeru.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a fost titular în meciul câștigat de FCSB cu FC Botoșani, scor 3-1, dar Toni Petrea l-a scos de pe teren în minutul 59, atunci când l-a introdus pe teren pe Constantin Budescu.

Claudiu Keșeru, noul „client” al lui Gigi Becali

Deși nu a fost la fel de vehement cum a fost în privința lui Constantin Budescu, Gigi Becali susține că nu îl mai recunoaște pe Claudiu Keșeru, fotbalist despre care credea că „e de talie mondială”:

„Nu știu ce e cu Keșeru. Când a venit am zis că e jucător de talie mondială, că joacă la orice echipă din lume. Tehnică, viteză, șut, goluri din toate pozițiile. Așa ceva… Am zis că e mult mai bun, iar acum am constatat că nu știu ce se întâmplă. Returnează toate baloanele și când nu ai om pe tine. Nu știu ce se întâmplă, nu vreau să îi zic nimic. Poate să fie un meci în care nu e în formă, eu cred că își revine”,  a spus Gigi Becali la Pro X.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Claudiu Keșeru a revenit la FCSB pe 31 august 2021 și mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2023. Atacantul în vârstă de 34 de ani a jucat în 9 meciuri pentru FCSB în sezonul 2021 – 2022, a dat patru goluri și a oferit două pase decisive.

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova, duminică, 28 noiembrie, ora 20.30, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Claudiu Keșeru, noul „client” al lui Gigi Becali. „Am zis că e cel mai bun, dar acum am constatat că nu știu ce se întâmplă cu el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă