Claudiu Keșeru a decis unde va juca din vară! Ar putea deveni coleg cu un alt român

3 zile in urmă 8

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Potrivit eurosport.ro, Claudiu Keșeru ar fi ajuns la un acord cu actuala campioană a Ungariei, Ferencvaros, iar mutarea ar urma să se realizeze în această vară.

De asemenea, Claudiu Keșeru va aplica și pentru naționalitatea ungară pentru a putea fi asimilat ca jucător localnic. Ferencvaros are mari probleme cu înregistratul jucătorilor pe listele oficiale din cauza numărului foarte mare de jucători străini. 

Claudiu Keșeru, la Ferencvaros?

Atacantul a evoluat, în acest sezon, deja, pentru două formații: Ludogoreț și FCSB, așa că nu poate bifa prezențe și pentru o a treia formație (eventual Ferencvaros), în același sezon competițional.

Claudiu Keșeru are origini din Ungaria și nu va fi foarte greu să obțină cetățenia. Cu toate acestea, nu va fi eligibil și pentru naționala de seniori a Ungariei, fiind internațional de bază al României.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În cazul în care va ajunge la Ferencvaros, orădeanul ar putea deveni coleg cu un alt fotbalist român. Campioana Ungariei din ultimele trei sezoane îl dorește și pe Claudiu Bumba (28 de ani), care în ultimele două sezoane a evoluat pentru Kisvarda.

Pentru restul sezonului, Claudiu Keșeru va rămâne la FCSB, dar va fi rezerva mai tinerilor săi colegi, Florinel Coman, Octavian Popescu sau Ianis Stoica, fotbaliști care ar putea părea în poziția de atacanți în garnitura lui Toni Petrea.

Etichete: ferencvaros , claudiu keseru

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă