Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă”

2 luni in urmă 29

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori cărora le va reveni sarcina de a împinge concurenții Splash! Vedete la apă nu în bazin, ci să își depășească limitele. Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

„A sărit de parcă ar avea picioroange!”, ”Parcă ești râmă!”, ”Nu mai face așa!” și ocazional ”Bravooo!” – sunt câteva dintre replicile care răsună zilele acestea în Bazinul Olimpic de la Bacău unde concurenții Splash își desfășoară antrenamentele alături de unii dintre cei mai bine pregătiți sportivi din România.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă”

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori care au grijă ca fiecare dintre discipolii lor să reușească dacă nu o performanță remarcabilă, măcar o săritură corectă și, cu siguranță, mai mult decât credeau că sunt capabili.

 „Cred că e o provocare să lucrezi cu vedete, din emisiunile trecute cam toți ne-au oferit surprize, nu cred că a fost vreunul care să nu își depășească limitele”,  a spus Claudia.

Cine sunt vedetele de la „Splash! Vedete la apă”

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă”

Totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă