Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei, după despărțirea de soț. „Suntem două persoane publice și nu mi-am imaginat că vom ajunge într-un mare scandal”

3 luni in urmă 19


Claudia Pătrășcanu trece prin momente grele după despărțirea de soțul ei. Zilele trecute a postat un mesaj în mediul virtual în care dezvăluie că Gabi Bădălău vrea să îi ia cei doi copii, în urma luptei în istanță pentru custodia acestora, iar acum, vedeta continuă seria dezvăluirilor.


În cadrul unui interviu, celebra cântăreață a declarat că nu
mai are liniște de când s-a despărțit de fostul ei soț.


„Am ajuns să îmi strig durerea de mamă și să scriu niște mesaje prin care să nu jignesc poate cum face soțul meu jingește, că vreau, nu vreau, ajung la urechile mele.


Suntem două persoane publice și nu mi-am imaginat vreodată că vom ajunge într-un mare scandal ca acești copiii ai noștri minunați să citească pe Google. Nu doresc nimănui să treacă nimeni prin ce trec eu”, a spus artista, potrivit Wowbiz.Mai mult, cântăreața mai susține faptul că are momente în
care simte că este depășită de aceste probleme.


„Știu că acești copii trebuie să rămână la mamă. Se iau doar când mama e denaturată, în situația mea nu se discută.


Oamenii ăștia nu au ce să-mi reproșeze niciodată, pentru că sunt o mamă impecabilă. Când m-au dat afară cu doi copii, am fost singura care i-a protejat. Nu au oamenii ăștia ce să-mi reproșeze, dar îmi fac rău pe toate părțile”, a adăugat Claudia Pătrășcanu. Ba mai mult, aceasta a declarat că a fost amenințată cu moartea de bărbatul care i-a dăruit doi copii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă