Claudia Pătrășcanu, probleme grave de sănătate. Nimeni nu trebuie să îi urmeze exemplul

1 lună in urmă 2

Claudia Pătrășcanu acuză probleme de sănătate. Ce se întâmplă acum cu celebra cântăreață? Fanii acesteia au fost foarte îngrijorați când au auzit detaliile. Cum a ales aceasta să se simtă mai bine în pielea ei?

Ce probleme de sănătate are Claudia Pătrășcanu?

Claudia Pătrășcanu trece deja de câțiva ani printr-un șir de probleme care pare că nici nu-și vor găsi prea devreme rezolvarea. Aceasta a avut probleme de sănătate în urmă cu ceva timp, după ce a încercat o serie de diete pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Din păcate, modul prin care a decis să ajungă la silueta dorită au adus-o în pragul leșinului pe stradă. Solista a povestit detaliile la Antena Stars. Totul se petrecea pe când era în perioada adolescenței, când cântărea 71 de kilograme:

„Țineam tot felul de diete, unele chiar foarte grele, leșinam pe stradă. A fost o perioadă dificilă atunci în viața mea, pentru că eram destul de plinuță: 73-74 de kilograme, eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete. E important să faci și sport.”

Vedeta a susținut că ajunsese să leșine pe stradă, făcea sport, dar se și ambiționa cu atât mai tare să slăbească din ce în ce mai repede. În momentul acela era în ascensiune în muzică și trebuia să aibă o imagine perfectă din punctul său de vedere. Acum, se simte bine în pielea ei și mărturisește că nu poate să mai renunțe la dulciu, lucru pe care desigur că l-a făcut atunci când dorea să aibă silueta perfectă.

Războiul foștilor parteneri, departe de final

Claudia Pătrășcanu e la cuțite cu fostul partenet deja de o bună vreme, iar războiul dintre ei pare că e departe de a-și găsi sfârșitul. Gabi Bădălău a transmis recent pe rețelele de socializare ce și-ar fi dorit să facă în weekend-ul destinat lui cu copiii.

„Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl tău, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci altceva decât să creezi în copil un conflict interior. Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război.

În plus, copilul este jumătate mamă și jumătate tata, iar atunci când îl critici pe tată, implicit critici și copilu. Când îl negi pe tată, negi și o parte semnificativă din copil”, a fost o parte din mesajul publicat de celebrul fiu de milionar care este dezamăgit de abordările și acuzațiile mamei copiilor săi.

The post Claudia Pătrășcanu, probleme grave de sănătate. Nimeni nu trebuie să îi urmeze exemplul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă