Clasamentul Forbes al miliardarilor: Jeff Bezos ramane pe primul loc. Ce pozitie ocupa acum Elon Musk

1 lună in urmă 20

In pofida crizei provocate de pandemie, averea cumulata a miliardarilor lumii a crescut de la 8.000 la 13.100 de miliarde de dolari.

Jeff Bezos ramane pe primul loc in clasamentul Forbes al miliardarilor, in timp ce Elon Musk urca pe locul doi, iar Warren Buffett iese din top 5.

Forbes inregistreaza un record de 2.755 de miliardari in lume, potrivit clasamentului anual publicat marti, 6 aprilie.

"Cei foarte, foarte bogati au devenit si mai foarte, foarte bogati", declara pentru Reuters redactorul-sef al Forbes Randall Lane.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Fondatorul si CEO-ul Tesla Elon Musk a urcat pe locul doi in clasament, de pe pozitia 31, pe care se afla anul trecut.

Presedintele-director general al LVMH Bernard Arnault, fondatorul Microsoft Bill Gates si CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg ocupa primele locuri ale clasamentului celor mai bogati miliardari din lume.

Pentru prima oara dupa mai bine de 20 de ani, omul de afaceri american Warren Buffett a iesit din top 5, in urma cresterii averilor patronilor din domeniul "tech".

In clasamentul Forbes au intrat anul acesta 493 de miliardari noi - intre care Whitney Wolfe Herd, fondatoarea si directoarea generala a aplicatiei de intalniri online Bumble, introdusa la bursa anul acesta.

Citeste mai multe despre Jeff Bezos Elon Musk Forbes

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă