Clara Tauson, mesaj uimitor pentru Simona Halep după ce daneza de 18 ani a cucerit primul titlu WTA! „Știți ce cred despre ea?”

1 lună in urmă 1

Simona Halep (România, 3 WTA) inspiră tinerele jucătoare să realizeze lucruri mărețe în circuitul WTA, iar Clara Tauson (Danemarca, 96 WTA) este ultimul exemplu! După ce a uimit lumea tenisului și a cucerit turneul de la Lyon la vârsta de 18 ani, Clara i-a transmis un mesaj româncei.

Simona Halep a devenit una dintre cele mai îndrăgite jucătoare de tenis, nu doar de către fanii sportului alb, constănțeanca fiind admirată și de colegele de circuit! Printre acestea se numără și Clara Tauson, daneza care a obținut o performanță uluitoare la vârsta de 18 ani.

Clara Tauson a cucerit turneul de la Lyon, duminica trecută, din postura de jucătoare venită din calificări, nelăsându-i nicio șansă Viktorijei Golubic (Eveția, 102 WTA) în finală: 6-4, 6-1! În turul I, daneza a eliminat-o pe favorita principală Ekaterina Alexandrova (Rusia, 33 WTA), scor 6-3, 6-4.

Clara Tauson, noua stea care se naște în tenis, i-a transmis un mesaj uimitor Simonei Halep: „O campioană în adevăratul sens al cuvântului!”

Clara Tauson a acordat un interviu pentru site-ul WTA, după succesul răsunător de la Lyon, în cadrul căruia a transmis și un mesaj uimitor pentru Simona Halep! Daneza a mărturisit că visează să o întânească pe Simona într-un meci oficial: „Cu siguranță, vreau să joc împotriva Simonei Halep într-o zi! Știți ce cred despre ea? Că este o campioană în adevăratul sens al cuvântului. Dă 100% la fiecare turneu pe care îl joacă, indiferent de scor. Îmi mai place, de asemenea, Petra Kvitova, pentru că lovește puternic și vreau să am același stil”, a declarat Clara pentru site-ul WTA.

Clara Tauson nu este singura tânără jucătoare care visează la un meci de neuitat cu Simona Halep! Andreea Prisăcariu, o speranță a tenisului românesc, i-a pus gând rău constănțencei: „De mică am fost cu Serena Williams, am admirat-o din toate punctele de vedere! Ea este sursa mea de inspirație. Chiar și felul în care merge pe teren… Mi se pare foarte dominantă si mă regăsesc un pic în stilul acesta. Cu toate astea, imi doresc să joc cu Simona Halep, să o prind pe Simona Halep la un turneu! Asta chiar e una dintre dorințele mele, ea este simbolul României”, a spus Prisăcariu la Pro TV.

The post Clara Tauson, mesaj uimitor pentru Simona Halep după ce daneza de 18 ani a cucerit primul titlu WTA! „Știți ce cred despre ea?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă