Clădirile de utilitate publică, școlile, autogările și piețele vor fi obligate să aibă parcări pentru biciclete

4 luni in urmă 14

Veste bună pentru bicicliști! Clădirile de utilitate publică, școlile, autogările și piețele vor fi obligate să aibă parcări pentru biciclete.

21 Octombrie 2020, 10:02 (actualizat 21 Octombrie 2020, 10:46) |

Parcari pentru biciclete

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Acestea vor fi formate din structuri metalice cu dispozitive antifurt unde pot fi parcate cel puţin 10 biciclete.

Instituțiile au la dispoziție 180 de zile de la intrarea în vigoare a normelor metodologice că să se doteze corespunzător, în caz contrar ar putea fi amendate.

Legea a fost adoptata de Camera Deputaților, for decizional și merge acum la promulgare.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE

Datoria publică a crescut în doar opt luni din 2020 cu 76 mld. lei, peste întreaga datorie din 2008 Studiu: Nouă speranță pentru leucemie, cu celule de laborator Concerte în cutii la Rio de Janeiro. Grupuri de câte maximum 6 fani cântă, dansează și se distrează în spațiul din cutii Proiect fără precedent. Teste COVID la plecarea de pe aeroportul londonez Heathrow Clădirile de utilitate publică, școlile, autogările și piețele vor fi obligate să aibă parcări pentru biciclete Circulaţie feroviară întreruptă în Suceava, după ce un copac s-a prăbuşit peste calea ferată Federația Patronatelor din Turismul Românesc: Sărbătorile de iarnă sunt compromise Cum sunt repartizați bolnavii la ATI. Autoritățile au găsit cu greu o soluție de suplimentare a paturilor pentru a putea face față valului de îmbolnăviri Avertisment de la Oxford: Și pacienții mai tineri, fără probleme de sănătate, pot rămâne cu sechele post COVID Papa Francisc a purtat, în premieră, masca albă la întâlnirea internațională de rugăciune pentru pace între marile religii ale lumii

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă