Civili sârbi și poliţişti kosovari răniți în urma unor ciocniri violente în nordul Kosovo

1 săptămână in urmă 4

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 16:26

234 citiri

Civili sârbi și poliţişti kosovari răniți în urma unor ciocniri violente în nordul Kosovo

Poliţişti kosovari şi civili sârbi - al căror număr nu a fost făcut public deocamdată - au fost răniţi miercuri, 13 octombrie, în nordul Kosovo în timpul unor ciocniri separate, ca urmare a unor operaţiuni de combatere a activităţii de contrabandă efectuate de poliţia kosovară, transmite AFP.

Forţele de ordine kosovare au recurs la gaze lacrimogene, potrivit unor surse poliţieneşti şi medicale, într-un nou puseu de tensiune în relaţiile şi aşa acutizate între Belgrad şi fosta sa provincie, notează agenţia de presă citată.

Un sârb, grav rănit de glonţ, a fost spitalizat, în timp ce alţi civili sârbi au fost răniţi de pietre aruncate asupra lor, a declarat pentru agenţia de presă franceză Zlatan Elek, directorul spitalului din Mitrovica, oraş situat în nordul Kosovo şi divizat între sârbi şi albanezi kosovari.

Potrivit unui comunicat al poliţiei kosovare, şase dintre ofiţerii săi au fost de asemenea răniţi în urma acestor ciocniri.

Citeste si:

Sucursală BRD jefuită în plină zi. Un bărbat a fugit cu 4.000 de euro și este căutat de forțe de ordine impresionante

O angajată a unei sucursale BRD din municipiul Brăila a reclamat miercuri, 13 octombrie, la numărul de urgenţă 112, că o persoană a sustras o sumă de bani din incinta sucursalei şi a...

Un tânăr de 21 de ani, înjunghiat după o ceartă în plină stradă. Agresorul, prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

Tânărul de 21 de ani a fost văzut de mai mulți martori certându-se cu un alt bărbat, în fața unui chioșc situate pe bulevardul Iuliu Maniu din Brașov. Cei doi ar fi avut un conflict...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă