Ciuca, despre arestarea fostului adjunct al Directiei Generale de Informatii a Apararii: "Toleranta absolut zero"

2 săptămâni in urmă 2

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, ca are "toleranta zero" fata de persoanele din MApN care nu respecta legea, referindu-se la recentul caz al fostului director adjunct al Directiei Generale de Informatii a Apararii, Iulian Cristian Gherghe.

"Din momentul in care directorul Directiei Generale de Informatii a Armatei a identificat aceasta posibila infractiune, nu am tolerat absolut nimic, a fost o singura decizie - luati masurile necesare, astfel incat sa procedam in conformitate", a spus Ciuca, la TVR 1.

Ministrul a adaugat ca, in momentul in care acest lucru i s-a raportat, "decizia a fost direct la Parchet, motiv pentru care s-a facut sesizarea la Parchetul Militar si sunt in derulare procedurile in conformitate cu legea".

"Toleranta absolut zero, cum toleranta zero a fost si fata de ceea ce s-a intamplat la Focsani", a adaugat ministrul, referindu-se la situatia de la Spitalul Militar din Focsani, unde au fost vaccinate, potrivit lui, 153 de persoane care nu erau incluse in etapa a doua de vaccinare, care era in vigoare la acel moment.

Fostul director adjunct al Directiei Generale de Informatii a Apararii, Iulian Cristian Gherghe, a fost arestat, sambata, pentru 30 de zile, fiind acuzat de delapidare, fals material, fals intelectual si uz de fals.

CITESTE SI:

Sute de persoane la inmormantarea nepotului unui interlop mort la 23 de ani. Prietenii tanarului au fumat narghilea langa sicriu, iar la final au strigat "Mars, ma!"Riscurile la care te expui cand investesti in criptomonede cu valoare micaVaccinul rusesc le-a adus sfarsitul! Primul guvern din UE care pica din cauza pandemieiDiana Sosoaca ii asmute pe simpatizantii ei impotriva lui Florin Citu: Sa-i uram "La multi ani in pandemia din capul lui!" VIDEORadu Paraschivescu, savuros: a desfiintat nationala din doua propozitii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă