Cîțu: „Voi discuta cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România, avem o alianță toxică cu un partid extremist”

1 lună in urmă 22

florin-cituflorin-citu
  • USR-PLUS contează pe o colaborare cu AUR.
  • Cîțu susține că USR-PLUS se aliază cu „un partid extremist”
  • Cîțu a mai susținut că guvernul a aprobat Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

USR-PLUS contează pe o colaborare cu AUR pentru a pune în mișcare o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu. Imediat Cîțu a ieșit la declarații spre a susține că USR-PLUS se aliază cu „un partid extremist” pentru a iniția o moțiune de cenzură.

„Voi lua legătura cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România, avem o alianță toxică cu un partid extremist, care vrea răul românilor, nu respectă libertatea individuală, cu care nu ar trebui să discutăm. Voi informa liderii europeni și partenerii noștri strategici”, a susținut astăzi prim-ministrul României, Florin Cîțu. A declarat premierul vineri în concordanță cu incidentele izbucnite între PNL și USR-PLUS.

„Cred că e important să știe că colegii lor se aliază cu un partid extremist”, a subliniat premierul.

Cîțu a mai susținut că guvernul său a aprobat în ședința de vineri Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

„Acest program se regăsește în programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă. Este un plan de investiții corelat cu ce vom aproba în câteva săptămâni, PNRR, care va aduce în România investiții de aproape 30 de miliarde de euro. Doar această coaliție poate implementa acest program„, a declarat premierul în legătură cu PNI.

The post Cîțu: „Voi discuta cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România, avem o alianță toxică cu un partid extremist” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă