Cîţu: Terminăm programul de guvernare duminică, cel mai târziu luni

2 luni in urmă 1

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susţinut de PNL pentru funcţia de premier în viitorul guvern, a anunţat, sâmbătă, că programul de guvernare al coaliţiei PNL-USR PLUS-UDMR va fi finalizat duminică, cel târziu luni.

"Două treimi dintre capitolele de guvernare au fost deja agreate de echipele celor trei partide. Ne-am asigurat că sunt măsuri care pot fi implementate curând cu impact imediat pentru România. Din estimările noastre, cred că terminăm mâine (duminică - n.r.) sau cel târziu luni şi apoi să avem un guvern învestit cât mai curând şi să putem să implementăm aceste măsuri", a spus Cîţu, relatează Agerpres.

La rândul său, Ludovic Orban, a spus că în cadrul negocierilor s-a finalizat o orientare asupra modului în care urmează să fie definite pozițiile de rang doi și trei din ministere.

Cioloș a spus de asemenea că ”nu vor impărți sinecuri politice la acele agenții conduse de directori generali care trebuie numiți prin concurs. Nu am împărțit sinecuri. Am discutat despre funcțiile de demintari”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă