Cîțu spune ferm că opțiunea sa e continuare guvernării de coaliție: În acest moment cea mai bună opţiune pentru România este această coaliţie de guvernare

3 săptămâni in urmă 11

Premierul Florin Cîţu a repatat în mai multe rânduri, luni seara, la Digi24, în după discuţiile din cadrul coaliţiei de guvernare, că își dorește să gverneze și că opţiunea sa rămâne formula actuală a coaliției de guvernare.

„România trebuie să fie guvernată. În acest moment, cea mai bună opţiune pentru România este această coaliţie de guvernare. În continuare, aştept din partea USR PLUS nominalizarea ministrului Sănătăţii. Portofoliul este al USR PLUS, pentru că avem de gestionat această pandemie, în continuare este o situaţie dificilă. Eu rămân la opţiunea pe care am spus-o azi dimineaţă și anume că singura soluţie pentru România astăzi este o coaliţie de guvernare, această coaliţie de guvernare”, a declarat Florin Cîţu la Digi24.

Cîțu a mai spus că speră ca nominalizarea pentru portofoliul de la Sănătate să vină cât mai repede. „Este o situaţie importantă de rezolvat, Ministerul Sănătăţii este în vârful luptei cu pandemia şi avem nevoie de cineva care să se ocupe permanent de aşa ceva”, a subliniat premierul.

Întrebat despre atacurile la adresa sa, inclusiv din partea unor membri ai Executivului, Florin Cîţu a spus că el îi va „evalua pe miniştri în funcţie de ceea ce fac, şi nu în funcţie de ceea ce spun”.

Despre acuzațiile lui Vlad Voiculescu, fostrul ministru al Sănătății pe care l-a demis din funcție, Cîțu a atras atenția că acestea aduc un deserviciu coaliției de guvernare, dar și campaniei de vaccinare.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă