Cîțu: Se lucrează non-stop pentru rezolvarea problemelor la platformă / Până în septembrie pot fi vaccinați 10,4 milioane de români

1 lună in urmă 22

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, legat de problemele de funcționare a platformei de programare pentru vaccinarea împotriva COVID, că "se lucreză non-stop pentru rezolvarea acestora". El a mai spus că locurile s-au epuizat în unele zone și pentru că nu mai este vaccin, dar că aceste întârzieri în livrare vor fi recuperate, iar până în septembrie vor puea fi vaccinați 10,4 milioane de români.

"Rămânem la obiectivul 10,4 milioane de români vaccinaţi până în septembrie şi nu ne abatem de la acest obiectiv”, a declarat Cîțu, sâmbătă, după ce s-a vaccinat împotriva COVID.

Întrebat despre problemele de la plaforma pe care se fac programările, el a răspuns că se lucrează non-stop și că locurile s-au epuizat în unele zone și pentru că nu mai este vaccin, dar aceste întârzieri vor fi recuperate.

El a mai spus că România a contractat 20 de milioane de doze de vaccin, iar dacă vor apărea și alte vaccinuri autorizate în UE, vor fi contractate și acelea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă