Cîţu, replică pentru Ioana Mihăilă: Nu stiu de ce lumea încearcă să-şi arate incompetenţa pe ultima sută de metri

1 lună in urmă 25

Premierul Florin Cîţu a reacţionat, într-o declaraţie de presă de la Oradea, la acuzaţiile ministrului sănătăţii Ioana Mihăilă, precizând că erau la ministerul sănătăţii 480 de milioane de lei necheltuiţi.

„A venit cu demisia domniei sale”, a fost prima reacţie a premierului Cîţu, după ce a fost întrebat de acuzaţiile lansate de ministrului sănătăţii, Ioana Mihăilă, cu privire la situaţia financiară a ministerului.

Potrivit acestuia, la rectificarea bugetară se vede că sunt 480 de milioane de lei necheltuiţi, care sunt nedistribuiţi. Asta înseamnă că acei bani erau acolo la ministerul sănătăţii. „Dacă ar fi avut curiozitatea sa vadă legea bugetului, putea să vadă că se pot redistribui bani pentru orice cheltuială care ţine de vaccinare. Eu nu pot să fiu ministrului fiecăruri portofoliu. Dacă nu eşti responsabil pentru execuţia bugetară, îmi pare rău”, a spus Cîţu.

Este interesant cum de fiecare dată când se pregătesc să plece de la minister apar şi problemele, nu înainte.

Florin Cîţu:

Florin Cîţu a mai spus că alianţa PNL, USR PLUS, UDMR este singura coaliţie care poate să implementeze programul de guvernare. „Trebui să ne aşezăm sa discutăm şi vom gasi soluţii”, a punctat acesta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă