Cîțu, reacție la acuzațiile Ioanei Mihăilă: Își arată incompetența pe ultima sută de metri

1 lună in urmă 27

Florin Cîțu, prim-ministrul României / Foto: Facebook Florin Cîțu Florin Cîțu, prim-ministrul României / Foto: Facebook Florin Cîțu

Replici dure între premierul Florin Cîțu și ministrul Ioana Mihăilă. Șeful Executivului a răspuns acuzațiior aduse de ministrul Sănătății. "A venit cu demisia domniei sale?", a fost reacția ironică a lui Florin Cîțu. Replica vine după ce Ioana Mihăilă a spus că premierul nu a vrut să dea bani pentru programele de sănătate, relatează Realitatea PLUS.

SÂMBĂTĂ, 04 SEPTEMBRIE 2021, 22:51

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Într-o conferință de presă la Oradea, premierul Florin Cîțu a fost întrebat de jurnaliști despre acuzațiile pe care i le-a adus Ioana Mihăilă în spațiul public. Ministrul Sănătății a declarat că premierul știa de situația financiară a ministerului și de faptul că cei din centrele de vaccinare nu și-au primit banii.

În replică, Florin Cîțu i-a cerut demisia ministrului Sănătății și spune că nu știe "de ce lumea încearcă să-şi arate incompetenţa pe ultima sută de metri."

Asta în contextul în care, ministrul a precizat că șeful Executivului ştia încă din aprilie că banii alocaţi Ministerului Sănătăţii nu sunt suficienţi. Dintr-un document oficial reiese faptul că șeful Executivului a refuzat să aloce 10 milioane de lei pentru vaccinarea copiilor pe motiv că nu ar fi o urgență.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă