Cîțu pregătește mazilirea lui Orban și a lui Dancă. PNL, la un pas să-și piardă identitatea. Se cere DEMISIA liderului partidului

4 săptămâni in urmă 18

Ludovic Orban și Ionel Dancă / Foto: Inquam, George Călin Ludovic Orban și Ionel Dancă / Foto: Inquam, George Călin

Se ascut cuțitele în PNL! Liberalii vor avea, vineri, ora 11:00, o nouă ședință a Biroului Executiv al partidului, iar președintele PNL, Florin Cîțu, va supune la vot excluderea lui Ludovic Orban și a lui Ionel Dancă din partid. Cum ripostează Orban?

MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2021, 16:21

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

"Vineri vom asista la finalul carierei lui Ludovic Orban în PNL. În situația lui va fi și Ionel Dancă, deja nu mai este un secret", potrivit unor surse PNL citate de psnews.ro.

Ludovic Orban a declarat, înaintea ședinței în care a fost decisă începerea negocierilor cu PSD, că, în cazul unui parteneriat de guvernare cu social-democrații, va părăsi partidul.

"Dacă se face o alianță de guvernare cu PSD, drumurile noastre se vor despărți. Eu rămân fidel cetățenilor români care au avut încredere în PNL și e obligația mea să asigur în continuare, alături de colegii mei care cred în valorile liberale, să asigurăm reprezentarea politică în Parlament. De ce Florin Cîțu s-a dus la întâlnire cu PSD? Nu trebuie să accepți așa ceva. E o acțiune contrară a tot ceea ce înseamnă PNL, a tot ceea ce înseamnă valori, principii în care noi am crezut și în care cred atâția români", a afirmat Ludovic Orban.

Ulterior, Ludovic Orban a avut o reacție foarte dură și după ce decizia a fost luată. 

"Ce legătură este între PNL și fostul partid comunist? Nicio legătură", a spus Orban.

În plus, potrivit acelorași surse, Ludovic Orban îi va cere demisia lui Florin Cîțu din fruntea partidului, la următoarea ședință a Biroului Executiv al PNL.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă