Cîțu n-a uitat că Drulă l-a făcut "zombi politic". Ce i-a transmis Ministrului Transporturilor

3 săptămâni in urmă 12

Florin Citu si Catalin Drulă Florin Citu si Catalin Drulă

Premierul Florin Cîțu a evitat să vină cu detalii legate de confilctul său cu ministrul USR al Transporturilor, Cătălin Drulă și mai ales asupra faptului că i-ar fi cerut, potrivit unor surse, să se scuze public pentru că l-a numit "zombi politic"

MIERCURI, 21 APRILIE 2021, 11:51

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Întrebat miercuri, în Parlament, dacă ministrul Transporturilor i-a cerut scuze, premierul a afirmat că nu dezvăluie ce discută în privat. Florin Cîțu a precizat, totuși, că "este vorba despre constiința și onoarea celor care fac astfel de declarații".

Întrebat despre o alt scenariu vehiculat pe surse, privind remanierea miniștrilor USR Plus Cătălin Drulă și Stelian Ion, șeful guvernului a reluat ideea că evaluăruile miniștrilor se vor face pe baza a ceea ce fac, nu a ceea ce spun.

Vineri, într-un interviu acordat G4Media, legat de revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, Drulă a afirmat că "(...) guvernarea nu stă într-un singur om și că atunci când arunci în aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experiență politică, nu am 20 sau 30, suficient să-mi dau seama că ești un zombi politic în acel moment”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă