Cițu, întrebat dacă vrea să fie președintele Senatului: Deocamdată sunt premier interimar și am multă treabă

1 săptămână in urmă 17

Florin Cîțu la întâlnirea cu Dacian Cioloș (Inquam/George Călin) Florin Cîțu la întâlnirea cu Dacian Cioloș (Inquam/George Călin)

Premierul Florin Cîțu este amuzat de ipoteza că ar putea fi președinte al Senatului, După discuțiile cu Dacian Cioloș, încheiate fără rezultat, premierul interimar a răspuns, ironic sau amuzat, la mai multe întrebări, inclusiv dacă și-ar dori fotoliu de la Senat?

MIERCURI, 13 OCTOMBRIE 2021, 18:53

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"Deocamdată sunt premier interimat și am multe lucruri de rezolvat, am adus medicamente din Germania, azi au început internările în Spitalul Pipera."

Tot cu ironie a răspuns Cîțu și la întrebarea legată de cine va prelua șefia Camerei Deputaților după demisia lui Ludovic Orban.

"Deocamdată, propunerea noastră din BPN, luată aseară (marți - N.R.), am văzut că discuțiile au fost deja în presă, mă gândesc să facem ședințele publice, (...) este să-l susținem ca președinte interimar al Camerei Deputaților pe Florin Roman."

Premierul interimar a mai dezmințit, tot ironic, scenariul unui guvern minoritar USR cu sprijin parlamentar PNL.

"Nu am văzut acest scenariu pe masa noastră, deci nu este. Când vom lua o decizie, PNL va prezenta public acest lucru,"a afirmat Cîțu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă