Cîțu îi cere lui Voiculescu un raport cu acțiunile Ministerului Sănătății începând din decembrie pentru pregătirea înaintea valului trei al pandemiei și să organizeze conferințe de presă săptămânale privind măsurile în contextul epidemiei

1 lună in urmă 3

Premierul Florin Cîțu a anunțat, la finalul ședinței de Guvern de miercuri, că i-a cerut ministrului Vlad Voiculescu să îi prezinte până săptămâna viitoare un raport cu acțiunile Ministerului Sănătății începând din decembrie pentru pregătirea înaintea valului trei al pandemiei și să organizeze conferințe de presă săptămânale privind măsurile în contextul epidemiei.

„Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport privind toate acțiunile din decemebrie pentru pregătirea înaintea valului trei al pandemiei. Am cerut și CNCAV să prezinte situația. Am spus că Ministerul Sănătății ar trebui să aibă conferințe de presă săptămânale și acolo să întrebați și să se prezinte măsurile pentru combaterea pandemiei”, a declarat premierul Cîțu.

Acesta a subliniat că speră ca de săptămâna viitoare să fie organizate conferințe de presă nu doar de către CNCAV, ci și de către Ministerul Sănătății.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă