Cîțu, după apariția imaginilor cu îmbulzeala la vot la congresul PNL: Totul e ok, reuniunea organizată bine, toţi participanţii au mască şi păstrează condiţiile de securitate

3 săptămâni in urmă 22

Congresul PNL a fost organizat bine, toţi participanţii au mască, toţi păstrează condiţiile de securitate, a declarat prim-ministrul Florin Cîţu, îăn ciuda imaginilor de la fața locului care au arătat cum sute de oameni s-au îmbulzit efectiv la vot, iar controalele la intrare pentru Certificatul verde au fost cvasi-nexistente.

„Da, s-a organizat bine, în condiţii de securitate, toţi au avut mască… Totul este ok. Specialiştii vor spune dacă s-a respectat distanţarea. Eu vă spun că a fost organizat bine. Toţi au mască, toţi păstrează condiţiile de securitate. Totul este ok. Organizatorii vă vor spune cum au organizat acest congres, eu vă spun că astăzi a fost organizat bine”, a declarat sâmbătă Florin Cîţu, citat de Agerpres.

Reporterii G4Media.ro de la congresul PNL au transmis imagini cu miile de membri de partid care s-au îmbrâncit la vot.

Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Întrebat ce le transmite oamenilor care nu mai pot să îşi facă nunţile, botezurile, aniversările pe care le aveau în plan pentru că Bucureştiul este în scenariul roşu COVID, iar la Congresul PNL sunt .000 de oameni, premierul a răspuns: „Nu, pot să le facă, ştiţi foarte bine că pot cu certificatul verde, se pot face aceste nunţi, deci haideţi să nu dezinformăm”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă