Cîțu, după alegerile de la PNL Tulcea: Mulțumesc că ați eliminat un spion rus

2 luni in urmă 23

Florin Cițu, prim-ministru Florin Cițu, prim-ministru

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat pe liberalii din Tulcea într-un mod ciudat. La conferinţa de alegeri, el le-a mulțumit membrilor PNL că au „salvat România de un spion rus”, fost parlamentar de Tulcea al PSD. Premierul n-a pomenit niciun nume, dar e posibil ca cel la care a făcut referire să fie fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, un vechi adversar al său, pe care l-a acuzat și public că ar fi spion rus.

SÂMBĂTĂ, 31 IULIE 2021, 14:50

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, le-a spus Florin Cîţu delegaţilor la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, potrivit Realitatea Plus.

În legislatura trecută, Tulcea a fost reprezentată de 2 senatori PSD:  fostul ministru al Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici și Ion Ganea, fost membru al UNNPR şi PMP, despre care presa a scris că a fost ofiţer de informaţii în cadrul unui serviciu de contraspionaj în perioada fostei Securităţi dinainte de 1989, potrivit G4Media.

Despre Teodorovici, Cîțu a afirmat de mai multe ori că ar fi în slujba intereselor Rusiei, prin intermediul că funcției de guvernator al Băncii Internaționale de Investiții a Rusiei, instituție suspecată că ar fi un parvan al serviciilor secrete de la Moscova.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă