Cîțu, despre moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS: ”Să legitimezi un partid ca AUR este o problemă de morală și de onoare”

1 lună in urmă 28

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, 4 septembrie că guvernul pe care-l conduce urmează în continuare programul politic și că singura soluție pentru România este această coaliție.

Florin Cîțu se află în vizită în județul Timiș, ocazie cu care a făcut aceste declarații.

Cîțu a spus că va guverna în continuare și se va ocupa de priectele aflate în derulare. El a mai spus că va prelua mandatul de interimar la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene după plecarea lui Ghinea.

”Mergem înainte. Avem în continuare de făcut lucruri, PNRR-ul. Ordonanța pentru compensarea facturilor românilor la iarnă, sunt momente importante în care nu poti să lași țara fără guvern. Este iresponsabilitate politică. Acel plan de investiții era în planul de guvernare. Cine se opune acelei investiții se opune planului de guvernare”, a spus Florin Cîțu.

”Să legitimezi un partid ca AUR este o problemă de morală și de onoare. Când te uiți în oglindă și știi că ai stat lângă AUR...”, a adăugat Cîțu.

”Singura soluție pentru România este această coaliție. Eu îi aștept să vină la masă să negociem. Era mai simplu să vină cu un ministru al Justiției”, a adăugat premierul.

Citeste si:

 Pare că și-a pierdut total echilibrul și rațiunea; Cere să fiu anchetat pentru că nu am dat aviz pentru o hoție

 ”PNL nu îşi va da niciodată jos propriul guvern”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă