Cîțu, despre moțiunea de cenzură: ”Cine lasă în acest moment țara fără Guvern, dă dovadă de iresponsabilitate politică”

1 lună in urmă 32

Premierul a declarat sâmbătă, că Guvernul se ține în continuare de ce are de făcut, iar singura soluție pentru România este această Coaliție. Florin Cîțu este în vizită în județul Timiș.

Câțu a spus că va guverna în continuare și se va ocupa de priectele aflate în derulare. El a mai spus că va prelua mandatul de interimar la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene duplă plecarea lui Ghinea.

”Mergem înainte. Avem în continuare de făcut lucruri, PNRR-ul. ordonanța pentru compensarea facturilor românilor la iarna, sunt momente importante cîn care nu poti să lași țara fără guvern. Este iresponsabilitate politică. Acel plan de investiții era în planul de guvernare. cine se opune acelei investiții se opune planului de guvernare”, a spus Florin Cîțu.

”Să legitimezi un partid ca AUR este o problemă de morală și de onoare. Când te uiți în oglindă și știi că ai stat lângă aur”, a mai precizat Cîțu.

”Singura soluție pentru România este această coaliție. Eu îi aștept să vină la masă să negociem. Era mai simplu să vină cu un ministru al Justiției”, a mai precizat apremierul.

Citeste si:

 Pare că și-a pierdut total echilibrul și rațiunea; Cere să fiu anchetat pentru că nu am dat aviz pentru o hoție

 ”PNL nu îşi va da niciodată jos propriul guvern”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă