Cîțu, despre inadvertențele sesizate în CV-ul său: Deși cursurile programului doctoral au fost completate, nu am mai susținut disertația / Am terminat programul de master în cadrul Iowa State University

1 lună in urmă 27

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/05/Florin-Citu-gov-ro-222.jpeg
După informațiile apărute în Libertatea, preluate și de G4Media, privind unele inadvertențe în CV-ul premierului Florin Cîțu cu privire la masterul și titlul de doctor pe care susține că le-a obținut la Iowa State University, cabinetul Premierului a transmis unele clarificări, scrie G4Media.ro.

Mai precis, premierul subliniază că și-a terminat anii de studiu și că a continuat cu școala doctorală, în cadrul Iowa State University. A încheiat programul doctoral, dar nu a susținut niciodată disertația. În schimb, pentru că în timpul doctoratului a devenit eligibil pentru diploma de master, a obținut-o pe aceasta.

Potrivit informațiilor apărute în Libertatea, Cîțu a scris în CV-ul oficial că între 1997-1999 a făcut un masterat la Universitatea de Stat din Iowa și că până în 2002 a studiat la aceeași universitate un doctorat, însă „fără dizertație”. Potrivit răspunsurilor de la universitatea americană, publicate de Libertatea, Cîțu a obținut un Master of Science în Economie pe 11 mai 2002, nu în 1999, iar din răspuns nu figurează că a obținut vreun titlu de doctor, așa cum se sugerează în CV.

Citește articolul complet pe G4media.ro

Articolul Cîțu, despre inadvertențele sesizate în CV-ul său: Deși cursurile programului doctoral au fost completate, nu am mai susținut disertația / Am terminat programul de master în cadrul Iowa State University apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă