Cîțu, despre eventuala sa candidatură la șefia PNL: Încă nu s-a anunțat niciun Congres. Despre Rareș Bogdan, „șarpele” din relația cu Ludovic Orban: E un coleg cu care mă înțeleg foarte bine

3 săptămâni in urmă 2

Prezent în emisiune la Digi24, premierul Florin Cîțu a fost din nou întrebat dacă e hotărât să candideze la președinția PNL. El a evitat să ofere un răspuns direct, sugerând că e devreme să se pronunțe în sensul acesta. Totodată a adăugat că mai sunt și alte persoane interesate să candideze, fără să le nominalizeze.

„PNL nu are încă niciun Congres anunțat”, a spus Cîțu, precizând că va lua o decizie când va fi cazul.

„Când va fi să fie anunțat Congresul, vor fi chiar mai multe persone care își vor anunța candidatura. În ce mă privește, am spus că am acumulat destulă experiență politică, dar până când nu se anuță Congresul, prefer să mă concentrez pe ceea ce am de făcut la Guvern”, a comentat el.

Chestionat și despre tensiunile dintre Ludovic Orban și eurodeputatul Rareș Bogdan, despre faptul că Orban a sugerat că Rareș Bogdan ar fi un „șarpe”, premierul Cîțu a spus că nu-și permite el să comenteze relația dintre cei doi, dar că  în ceea ce-l privește are o relație bună cu eurodeputatul.

„Eu am o relaţie bună cu Rareş Bogdan. Îl ştiam dinainte, de când lucra în presă. Am fost invitat în emisiunile sale înainte de a intra în politică. Ne ştim de mult timp. Este un om care a contribuit foarte mult în campanii electorale. El a rămas şi jurnalist în acelaşi timp (…)  Este un coleg cu care mă înţeleg foarte bine”, a comentat Cîţu la Dig24.

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă