Citu confirma centrul de vaccinare din Parlament: "Propunerile au venit din Ministerul Sanatatii si au fost avizate"

1 lună in urmă 2

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat marti de ce este necesar un centrul special de vaccinare in Parlament, ca deciziile privind centrele de vaccinare au fost luate prin hotarari de Guvern, la propunerea Ministerului Sanatatii. Seful Guvernului a adaugat ca probabil aceasta a fost o decizie luata de specialisti, insa a solicitat din primul moment ca ele sa fie deschise publicului.

"Deciziile cu centrele de vaccinare stiti foarte bine ca propunerile au venit si au fost hotarari de Guvern. Propunerile au venit din Ministerul Sanatatii si au fost avizate. De ce este acolo? Cred ca a fost o decizie luata de specialisti.

Pana la urma nu sunt decizii pe care le iau eu, dar asa cum stiti, in toate centrele de vaccinare am cerut din primul moment sa fie deschise si publicului, dupa ce sunt folosite si in centrele militare si acestea vor fi deschise si publicului. Deci nu exista un centru special de vaccinare", a afirmat Florin Citu, intrebat marti la Craiova de ce este necesar un centrul de vaccinare special la Parlament.

Unul dintre centrele de vaccinare impotriva COVID-19, inchise pentru populatia obisnuita, functioneaza la Parlament. Luni, angajatii Senatului au inceput sa se vaccineze in acest centru special de imunizare, deschis la cabinetul medical al Parlamentului, nota Europa FM.

CITESTE SI:

Ce se intampla cand apar cheaguri de sange in sistemul circulator. Primele semne clare ca poti suferi de trombofilieRadacinile vrajbei dintre Dinescu si Blandiana - Liiceanu: o nota a Securitatii, scrisorile intelectualilor si puciul USLCati romani vaccinati s-au imbolnavit ulterior de COVIDIntrarea Albaniei ii UE lasa litoralul romanesc "cu ochii-n soare"Cine este Anaser Duduianu, interlopul care i-a jefuit pe manelisti. Este dat in urmarire, dar sfideaza autoritatile pe retelele de socializare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă