Cîțu: Am acceptat demisiile miniștrilor USR PLUS ca să-i scot din ridicol, să nu depună moțiune împotriva guvernului din care fac parte, ca Dragnea

1 lună in urmă 22

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că motivul pentru care a acceptat demisiile miniștrilor USR PLUS a fost acela ”de a-i scoate din ridicol”.

”Motivul pentru care am acceptat astăzi demisiile e că am vrut să-i scot eu din ridicol pe colegii din USR PLUS ca să nu depună moțiune împotriva guvernului din care fac parte, ca Dragnea”, a spus Cîțu la finalul ședinței conducerii PNL.

În ce privește rezolvarea crizei, premierul a spus că ”e simplă: se pot retrage semnăturile USR PLUS de pe moțiune. Pot să-și retragă moțiunea și apoi ne așezăm cu toții la masă și discutăm”.

Legat de avertismentul agenției Fitch, premierul CÎțu a spus că ”discut cu agențiile de rating, voi avea și acum discuții, le voi explica că programul de reformă merge mai departe. PNL e un partid responsabil, interesat de guvernarea României și de reformele asumate prin programul de guvernare”. (Foto: Pexels.com)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă