Circulație îngreunată pe DN 61 din cauza unui incendiu de vegetație

2 luni in urmă 27

Circulaţia pe DN 61 a fost îngreunată vineri seară din cauza fumului dens în urma producerii unui incendiu de vegetaţie uscată şi mărăciniş care a cuprins o suprafaţă de aproximativ trei hectare în dreptul localităţii Vadu Lat, a anunţat ISU Giurgiu.

  • ‘În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi mărăciniş care se manifesta în localitatea Vadu Lat. Incendiul s-a produs la marginea DN 61 şi, din cauza fumului dens, circulaţia rutieră a fost îngreunată. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos care au acţionat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la o staţie GPL aflată în apropiere’, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Pompierii au acţionat aproximativ două ore pentru stingerea incendiului care a cuprins o suprafaţă de trei hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş.

În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit faptul că, cel mai probabil, cauza de producere a incendiului a fost focul în spaţii deschise.

sursa: News.ro, sursa foto: Twitter/ @ajplus

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă