Circulație îngreunată la metrou, joi dimineață. Trei defecțiuni în 11 zile

2 luni in urmă 19


Metroul bucureștean a circulat cu dificultate joi dimineață, timp de o jumătate de oră, după o defecțiune apărută la un tren în stația de metrou Eroilor 1, a informat Metrorex. Este pentru a treia oară în luna august când metroul bucureștean este blocat în subteran după problemele apărute fie la calea de rulare, fie la tren.


„Metrorex informează că astăzi, 12.08.2021, în intervalul 09:55 – 10:26, circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Eroilor 1, linia 2”, se arată în comunicat.


„Precizăm că în urma acestui eveniment siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, mai transmite Metrorex.


Alte două blocaje în mai puțin de două săptămâni


În afara situației de astăzi, au mai fost alte două cazuri în care trenurile au circulat cu greutate în ultimele 11 zile.


Pe 2 august, circulația metroului s-a desfășurat cu greutate, după ce un tren s-a defectat în stația de metrou Parc Bazilescu, linia 2. Defecțiunea s-a remediat după o oră și 10 minute.


Pe 8 august, s-a produs a doua defecțiune, de data aceasta la calea de rulare, între stațiile Ștefan cel Mare - Obor. Și în acest caz, problema s-a rezolvat după aproape o oră.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă