Circulatie ingreunata in pasurile Bucin (Harghita) si Gutai (Maramures), unde mai multe TIR-uri au ramas blocate din cauza zapezii

1 lună in urmă 22

Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis ca pe DN 13B Gheorgheni - Praid, in zona Pasului Bucin (judetul Harghita), din cauza vremii nefavorabile, patru autotrenuri au ramas imobilizate pe carosabil, pe sensul catre Praid.

Circulatia se desfasoara ingreunat, pe jumatate de cale. In aceasta zona ninge abundent. Drumarii actioneaza cu utilaje de deszapezire, pentru curatarea carosabilului.

De asemenea, Politia Judeteana Maramures a anuntat ca doua echipaje ale Politiei Rutiere actioneaza in Pasul Gutai pentru fluidizarea traficului ingreunat din cauza zapezii abundente cazuta in ultimele ore si a unui autocamion blocat in trafic.

"Politistii rutieri au sanctionat contraventional administratorul drumului pentru interventia tardiva cu mijloacele de deszapezire. Traficul rutier nu a fost oprit, dar se circula in conditii de iarna. Rugam conducatorii auto sa respecte indicatiile politistilor rutieri si sa nu se porneasca la drum avand autoturismele neechipate corespunzator", au transmis reprezentantii Politiei Maramures.

Citeste si:
Drum national blocat in Vrancea de zeci de arbori doborati de vantul puternic. Vantul sufla cu peste 110 kilometri/ora


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă