Circ perpetuu la Poli Iași » Demis ieri, Andrei Cristea a condus antrenamentul de azi!

1 lună in urmă 3

Demis ieri, Andrei Cristea a coordonat antrenamentul de astăzi, tehnicianul neprimind nicio hârtie că a fost înlăturat de la cârma echipei! Mai mult, doi dintre membrii CD, Leonid Antohi și Adrian Ambrosie au venit la stadion și au spus jucătorilor că Andrei este antrenorul echipei! În același timp însă, Chirica a anunțat că echipa va fi condusă la următorul meci, cu FC Argeș, de Marian Rada, care figurează în acte drept „principal” pentru că are licența PRO.

Mihai Chirica s-a răzgândit în privința lui Cristea

Apoi, primarul a întors foaia în ceea ce-l privește pe Cristea, după ce acesta a fost apărat de multe nume mari din fotbalul românesc. Dacă miercuri Chirica trimitea simbolul Politehnicii să mănânce semințe în tribună, ieri a revenit. Edilul a trimis o adresă către Comisia de Disciplină a FRF, prin care cere clemență pentru Cristea atunci când acesta va fi judecat pentru modul în care i s-a adresat arbitrului Radu Petrescu la finalul meciului cu FC Voluntari.

Între timp, primarul municipiului Iași a vorbit la Pro X despre viitorul băncii tehnice a echipei: „În momentul de față clubul nu are antrenor, dar sperăm ca până la finalul acestei săptămâni să găsim pe cineva care să ducă mai departe banca tehnică. Sincer, nu prea sunt multe opțiuni, pentru că suntem în plin campionat. Mulți dintre antrenorii buni au deja obiective și nu ne putem apropia, dar avem câteva nume, care vor fi prezentate în cursul zilei de mâine de Comitetul Director. 

Luni este destul de devreme ca să poată ajunge un nou antrenor, de aceea s-a decis să rămână Rada și la meciul de luni, ajutat fiind de antrenorii de la cluburile de tineret și copii din Iași. Sperăm ca la cealaltă etapă să avem deja antrenorul, cu toate actele necesare ca să poată antrena”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

DDB a perfectat un amical de gală pentru Dinamo: „Primul meci european pentru noi”Marinos Ouzounidis acuză înaintea meciului cu FC Botoșani: „Mi se pare puțin ciudat, mă aștept la mai multă protecție”

Andreea Tonciu s-a iubit cu Nicolae Mitea, apoi s-a măritat cu Daniel Niculescu. Uluitor ce a anunțat acum bruneta!

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă