Ciprian Tătăruşanu, testat pozitiv cu Covid-19! Este izolat la domiciliu și ratează lotul pentru derby-ul cu AS Roma

2 săptămâni in urmă 26

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani), portarul echipei de fotbal AC Milan, a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anunţat clubul italian pe rețelele sociale.

Fostul internaţional român, mai mult rezervă decât titular, va rata meciul AC Milan-AS Roma, programat, joi, în Serie A, prima întâlnire din 2022 pentru cele două echipe. Milanezii ocupă locul doi în clasament, cu 42 de puncte, cu patru mai puţine decât liderul Inter Milano.

Etapa a XX-a a campionatului Italiei este programată joi, 6 ianuarie: Bologna – Inter Milano, Sampdoria – Cagliari, Lazio – Empoli, Spezia – Verona, Atalanta – Torino, Sassuolo – Genoa, Salernitana – Venezia, Fiorentina – Udinese, Juventus – Napoli.

Ciprian Tătăruşanu, testat pozitiv cu Covid-19! Este izolat la domiciliu și ratează lotul pentru derby-ul cu AS Roma

Echipele italiene din Serie se confruntă cu multe infectări în rândul loturilor, cele mai afectate fiind Bologna, Juventus, Napoli, Sampdoria, Spezia și Torino.

„Ciprian Tătărușanu a fost testat pozitiv la un control molecular efectuat la domiciliu. Ciprian se simte bine şi va continua perioada de carantină conform indicaţiilor primite de la autorităţile sanitare”, a anunţat clubul milanez.

Milan have officially announced that backup goalkeeper Ciprian Tatarusanu has tested positive for COVID. https://t.co/nWgFOsLOab #Milan #Tatarusanu #COVID #SerieA

— footballitalia (@footballitalia) January 3, 2022

Conform celor de la notiziemilan.it, Tătărușanu nu își va duce la bun sfârșit contractul valabil până în vara lui 2023. Intenția este că în ultimii ani din carieră să îi petreacă la un club unde să i se garanteze postul de titular.

Pentru a evita contactul între jucători, tehnicianul formaţiei AC Milan, Stefano Pioli, a efectuat şedinţe de pregătire cu echipa pe Zoom în ultima perioadă.

“Le-am spus băieţilor că o să avem sesiuni de pregătire prin Zoom în 27 şi 28 decembrie, iar apoi ne vom reuni la Milanello în 30 decembrie”, anunțase acum o săptămână Pioli pentru Sky Sport Italia.

⚠️ AC Milan announces that Ciprian Tătăruşanu tested positive in a swab carried out at home. The player is doing well and will continue the quarantine period according to the instructions received from the relevant health authorities. pic.twitter.com/Ras3JpUatm

— MilanNews.it (@MilanNewsit) January 3, 2022

The post Ciprian Tătăruşanu, testat pozitiv cu Covid-19! Este izolat la domiciliu și ratează lotul pentru derby-ul cu AS Roma appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă