Ciprian Tătărușanu, reacție fermă privind revenirea la naționala României: „Nu mă răzgândesc niciodată când iau o decizie. Nu regret!”

2 săptămâni in urmă 25

Ciprian Tătărușanu a renunțat la echipa națională a României în urmă cu un an și spune că este exclusă revenirea sa printre „tricolori”.

Portarul lui AC Milan nici nu se mai gândește la reprezentativa României, fiind convins că a luat hotărârea corectă când s-a retras. Fotbalistul vrea acum să se concentreze asupra activității de la echipa de club, unde trăiește momente absolut spectaculoase.

Românul profită din plin de perioada de indisponibilitate a lui Mike Maignan și apără meci de meci poarta „diavolilor”, reușind de curând chiar să pareze o lovitură de la 11 metri în derby-ul cu Inter.

Ciprian Tătărușanu exclude revenirea la echipa națională

Echipa națională a României trebuie să se descurce fără Ciprian Tătărușanu, care nici nu ia în calcul să revină asupra deciziei de a se retrage. Portarul spune că nu îi stă în caracter să se răzgândească atunci când ia o hotărâre.

Fotbalistul lui AC Milan a vorbit în presa din Italia și le-a confirmat jurnaliștilor de la Corriere dello Sport că se felicită pentru retragerea din reprezentativă. „Am simțit că timpul mi s-a terminat, cred că am luat cea mai bună decizie, nu regret. M-a sunat antrenorul, am vorbit, dar sunt o persoană care nu se întoarce niciodată când ia o decizie”, a declarat Ciprian Tătărușanu pentru sursa citată, conform Digi Sport.

În vârstă de 26 de ani, titularul de drept al postului de portar de la AC Milan, Mike Maignan, a suferit o accidentare serioasă, care l-a scos din circuit până la începutul anului viitor. Astfel, Ciprian Tătărușanu (35 de ani) profită de această situație și apără meci de meci poarta italienilor, care au un sezon nereușit în Liga Campionilor, dar care se luptă pentru titlu în Serie A. În acest moment, AC Milan este pe poziția a doua a clasamentului, la egalitate de puncte cu Napoli.

The post Ciprian Tătărușanu, reacție fermă privind revenirea la naționala României: „Nu mă răzgândesc niciodată când iau o decizie. Nu regret!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă