Ciprian Tătărușanu, răbufnire în presa din Italia: „Nu sunt rezerva nimănui”

1 lună in urmă 19

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 16:20 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 16:20

Ciprian Tătărușanu (35 de ani), portarul celor de la AC Milan, a oferit un interviu în presa din Italia în care comentează situația sa actuală de la club, unde a devenit titular, după ce francezul Mike Maignan s-a accidentat.

Tătărușanu se ia de presa italiană și consideră că nu trebuie tratat doar ca o rezervă de portar. De asemenea acesta prefațează și marele derby cu Inter din week-end.

„Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan”, a declarat Ciprian Tătărușanu potrivit Ilgiornale.

Întrebat ce părere are despre faptul că mai mulți fani ai Milanului nu au văzut cu ochi buni accidentarea lui Maignan, Tătărușanu a răspuns: „Nu am timp să citesc astfel de comentarii şi ştiu ce pot să fac. Mă antrenez bine şi nu sunt nici aşa bătrân cum spuneţi voi în Italia”.

Ciprian Tătărușanu, despre meciul cu Inter

Întrebat despre lupta la titlu cu rivala Inter, portarul român a dezvăluit că Milan nu mai poate fi considerată o surpriză la câștigarea titlului după evoluțiile din acest sezon.

„Nu mai putem fi consideraţi o surpriză. Am demonstrat pe teren, cu victoriile obţinute, că merităm să fim acolo sus. Milanul nu s-a schimbat prea mult: fotbalul nostru este alimentat de aceleași idei. Inter-ul cu Inzaghi pe bancă nu joacă foarte diferit de Inter cu Conte. Puțin mai ofensiv doar.

Văzând ce facem în fiecare zi la antrenament, nu sunt surprins ( n.r. - de clasarea pe prima poziție) Este mai mult o surpriză pentru voi, cei din afară, mai ales când ne schimbăm atitudinea în funcție de evoluția jocului”, a mai precizat Tătărușanu pentru sursa citată.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mourinho dă vina pe arbitraj după un nou rezultat negativ la Roma: „Am avut două penalty-uri nedate!”

Drum liber spre Barcelona » Xavi s-a despărțit de Al Sadd și urmează să semneze cu catalanii

Playtech: BOMBĂ! Când se termină pandemia de covid-19. Țările care vor ieși primele din criza sanitară


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă