Ciprian Tătărușanu, mustrat de două ori de către colegii săi, în meciul cu Torino! Ce i-au reproșat Ibrahimovic și Kjaer

1 lună in urmă 30

  • Cupa României: U Craiova 1948 - Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli Timișoara - Rapid, 21:00, Digi Sport 1

În meciul cu Torino din campionat, portarul român a reușit pentru prima dată să nu ia gol în acest sezon, însă a fost mustrat de coechipierii Simon Kjaer și Zlatan Ibrahimovic în două ocazii diferite. 

Ciprian Tătărușanu, mustrat de două ori de către colegii săi, în meciul cu Torino. Ce i-au reproșat Ibrahimovic și Kjaer

În minutul 77, Tătărușanu a avut o dispută verbală cu Simon Kjaer. Căpitanul Danemarcei i-a reproșat că nu a sărit după o minge, fiind nevoie ca Davide Calabria să i-o așeze cu pieptul, în condițiile în care un atacant al lui Torino stătea la pândă.

Pume în Los Angeles? Da. Urmărește Felina care a schimbat America în Digi Online și vezi cum se împarte orașul între oameni și felinele impunătoare. Azi, de la 21:00, pe Digi Animal World.

Apoi, în ultimul minut de joc, Tătărușanu a respins o minge în corner, acordându-le torinezilor o ultimă șansă de a marca. În condițiile în care Milan conducea cu 1-0, Zlatan Ibrahimovic s-a apropiat de el și i-a făcut semn că trebuia, mai degrabă, să rețină balonul.

În ciuda acestui fapt, presa italiană i-a acordat nota 6,5 și a remarcat că Tătărușanu a fost “providențial” pentru echipa lui Stefano Pioli.

Ce a spus Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Torino 1-0: 

"Spre finalul partidei, cei de la Torino au pus presiune pe noi cu atâtea mingi înalte. Dar sunt fericit că am apărat bine, că nu am primit gol şi că am câştigat trei puncte. A fost un meci greu împotriva celor de la Torino.

Dar şi noi am fost tari, am fost mai exacți în fața porții. Am marcat şi am suferit puţin după aceea. Dar am luptat bine şi am câştigat. Trebuie să fim concentraţi pe toată durata unui meci, cred că este aspectul-cheie. În astfel de partide, câştigă echipa cea mai hotărâtă şi mai concentrată.

Este normal, când nu joci mult timp, să apară îndoieli în privința ta. Sper să joc mereu la acest nivel şi să ajut echipa să câştige. Când nu eşti pus la încercare, aştepţi. Torino nu a avut ocazii în prima repriză, dar am fost concentrat până la final şi sunt fericit că nu am primit gol", a spus Ciprian Tătărușanu pentru Milan TV.

Etichete: ciprian tatarusanu , zlatan ibrahimovic , ac milan torino
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă