Ciprian Tătărușanu, analizat „la sânge” după 6 luni în tricoul lui AC Milan. „Fanii nu au de ce să-și facă griji în lipsa lui Donnarumma!”

1 lună in urmă 2

Ciprian Tătărușanu nu a fost privit cu încredere de fanii lui AC Milan, mai ales că debutul la formația italiană a fost ezitant. Au trecut șase luni de la transferul de la Lyon, iar cei de la sempremilan.com s-au gândit să-i analizeze prestațiile. Concluzia a fost că portarul român îl poate înlocui pe Gianluigi Donnarumma chiar și într-un meci foarte important.

Ciprian Tătărușanu a semnat cu AC Milan în luna septembrie a anului 2020, sătul să tot aștepte la Lyon, pe bancă, un semn să intre pe teren. A știu că are șanse mici să fie titular și când a semnat cu formația din Serie A, dar portarul român a muncit din greu, iar acum sunt șanse să joace pe „Old Trafford” în șocul „optimilor ”din Europa League cu Manchester United, duelul programat pe 11 martie.

„Tătărușanu a avut prestații impecabile”

Cei de la sempremilan.com s-au gândit să-i evalueze pe jucătorii transferați în ultima perioadă, iar Ciprian Tătărușanu a intrat și el în acest „malaxor”. Internaționalul român a jucat cinci meciuri (două în Europa League, două în Cupa Italiei și unul în Serie A), în trei dintre acestea reușind să țină poarta ferecată.

„Uriașul român nu a avut cel mai fericit debut la AC Milan, comițând o eroare la prima sa apariție, în meciul cu Roma. De atunci, a mai jucat de 4 ori, două partide în Europa League și două în Cupa Italiei.

Iar prestațiile sale în aceste meciuri au fost impecabile. A avut câteva parade providențiale precum cea din meciul cu Sparta Praga care a ajutat-o pe Milan să ocupe primul loc în grupa de Europa League.

A fost și penalty-ul apărat contra lui Torino prin care Milan a ajuns în sferturile Cupei Italiei. Iar în eșecul cu Inter a fost de departe cel mai bun de pe teren cu 6 parade.

În pofida startului nereușit, celelalte evoluții au dat asigurări că fanii nu au de ce să-și facă griji în absența titularului Gianluigi Donnarumma”, au scris cei de la sempremilan.com.

 

The post Ciprian Tătărușanu, analizat „la sânge” după 6 luni în tricoul lui AC Milan. „Fanii nu au de ce să-și facă griji în lipsa lui Donnarumma!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă